Site-ul www.studioulculenjeriil.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe site).

Folosirea acestui site presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate.

Confirmarea unei comenzi, prin click pe butonul Plasare comanda din Cosul de cumparaturi are statut de semnatura electronica, in sensul art. 4 pct. 3 din Legea semnaturii electronice nr. 455/2001, avand valoare egala cu o semnatura olografa.

Ne luam libertatea de a modifica prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate fara notificare prealabila. De aceea, va rugam sa le revedeti periodic, cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina “Termeni si conditii”. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.studioulculenjeriil.ro

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site, si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile derulate in acest cont.

Acest magazin online isi desfasoara activitatea sub incidenta legilor comerciale din Romania si respecta continutul reglementarilor in vigoare cu privire la comertul electronic:

– Legea comertului electronic – 365/2002

– Legea pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date – 677 / 2001

TERMENI SI CONDITII GENERALE DE VANZARE (TCGV)

Termenii si conditiile generale de vanzare (denumite in cele ce urmeaza TCGV) se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre www.studioulculenjerii.ro, prin intermediul magazinului virtual www.studioulculenjerii.ro, catre Cumparator.

In acest TCGV, urmatorii termeni vor insemna:

– Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care emite o Comanda.

– Vanzator: www.studioulculenjerii.ro .

– Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului.

– Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

– Contract: o comanda confirmata de catre Vanzator.

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pentru bunuri si servicii din magazinul virtual www.studioulculenjerii.ro. Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea Cumparatorului. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Valabilitate

Contractul (comanda) intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Contractul (comanda) se considera incheiat la expirarea celor 30 zile (termen legal pentru returnare) din momentul intrarii in posesie a bunurilor si serviciilor Contractului de catre Cumparator.

Obligatiile vanzatorului

Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. Toate imaginile de pe acest site sunt cu titlu de prezentare si pot aparea diferente minore fata de produsul pe care-l cumparati, spre exemplu din cauza modificarii caracteristicilor sau designului de catre furnizori. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, www.studioulculenjerii.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului in cauza si de a anunta cumparatorul in cel mai scurt timp in legatura cu eroarea aparuta.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)

Numele site-ului www.studioulculenjerii.ro, precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. De asemenea, imaginile si textele de pe acest Site constituie proprietatea intelectuala a www.studioulculenjerii.ro si nu pot fi preluate, folosite sau copiate fara acordul scris al proprietarului.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a www.studioulculenjerii.ro.