Conditii de returnare

Retur in 30 de zile

In conformitate cu ordonanta O.U.G. nr. 34/2014, orice client are dreptul de a returna produsul cumprat, fr penalitti si fr invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului.

Conform OUG 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere.

Conditii generale care se aplic tuturor produselor:

Poti returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice din momentul in care ti-au fost livrate de curier, fie ca esti persoana fizic sau juridica. Asadar, pentru a fi luat in considerare, formularul de retur poate fi trimis cel tarziu in a 30-a zi calendaristic de la data livrarii/ ridicrii produsului.

Avand in vedere textul de lege sus-mentionat, consumatorul are dreptul s notifice in scris ca renunt la cumprare, fara penalitti si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului.

Poti returna orice produs pe care il primesti cu defect de fabricatie, in termen de 30 de zile de la data livrarii.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de ctre tine: urme de uzura sau folosire excesiv, zgarieturi; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile.

Trebuie s returnezi produsele in ambalajul original, insotite de etichetele initiale, intacte, certificatul de garantie in original, dac a fost emis de productor/ distribuitor si toate documentele cu care ti-au fost livrate.

Daca produsele pe care ti le-am livrat au fost insotite de eventuale cadouri, cand returnezi produsele trebuie sa returnezi si cadourile.

Daca ai cumprat mai multe produse de acelasi fel si vrei s le returnezi pe toate, doar unul dintre produse poate fi desigilat, restul de produse le putem accepta doar daca sunt sigilate.

In cazul in care doriti sa returnati produsele, trebuie avute in vedere urmatoarele:

contravaloarea transportului va fi suportata de client;
produsele returnate trebuie sa fie noi, in cutie si sa fie insotite de factura de cumprare;
Daca aceste conditii sunt indeplinite, www.studioulculenjerii.ro se obliga se returneze imediat ce intra in posesia coletului retur, intreaga suma achitata de client.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea.

www.studioulculenjerii.ro va inapoia contravaloarea produselor returnate, coform legii, in termen de 30 de zile de la data primirii coletului returnat.

Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Limitare de responsabilitate a Vanzatorului

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

In cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, www.studioulculenjerii.ro raspunde numai in limita valorii sumei incasate de la cumparator pentru produsele respective.

Cumparatorul accepta ca, fara nici o notificare prealabila, vanzatorul modifica sau adauga orice informatie pe site, suspenda orice activitate pe site, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garanteaza si/sau confirma sub nici o forma tipul de informatie gasit pe acele site-uri. Ramane la latitudinea cumparatorului daca viziteaza sau nu aceste site-uri.

Nu suntem responsabili nici pentru comentariile afisate de catre utilizatori pe paginile produselor sau pe pagina de facebook a www.studioulculenjerii.ro.

Anularea sau refuzarea unei comenzi

Cu scuzele de rigoare, ne rezervam dreptul de a anula comenzi dn cauza introducerii unor informatii gresite referitoare la specificatiile produsului respectiv imagini, caracteristici tehnice, pret, termen de livrare, etc. www.studioulculenjerii.roface eforturi permanente de eliminare a erorilor si de pastrare a acuratetii informatiilor.

La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin e-mail de motivul refuzului, iar daca este cazul vi se va propune o alternativa. Vom putea refuza o comanda daca:

– dintr-o eroare, nu avem pe stoc produsul comandat

– plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul transferului bancar.

– a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

– nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc.)

Preturile

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.studioulculenjerii.ro reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi recomandate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

www.studioulculenjerii.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor pe site-ul www.studioulculenjerii.ro, fara o instiintare prealabila.

Promotii

www.studioulculenjerii.ro stabileste regulamentele promotiilor pe care le organizeaza pe www.studioulculenjerii.ro. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta cumparatorului numai prin intermediul site-ului. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care se incadreaza intocmai in regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida. Toate promotiile efectuate de www.studioulculenjerii.rosunt valabile in limita stocului disponibil.

Comunicarea cu site-ul/ magazinul online

Utilizatorii site-ului pot trimite comentarii, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului, prin oricare din metodele puse la dispozitie in sectiunea Contact si in paginile de descriere ale produselor atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, amenintator, defaimator la adresa www.studioulculenjerii.ro, sau a unei terte parti. Este interzisa trimiterea mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite, fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Daca aveti probleme legate de o comanda, puteti trimite mail pe adresa contact@studioulculenjerii.ro, incercam sa solutionam orice situatie in cer mai scur timp posibil.

Forta majora

In caz de forta majora niciuna din parti nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea totala sau partiala a obligatiilor ce ii revin conform acestui Contract. Prin forta majora se intelege evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: conditii meteorologice nefavorabile, alte actiuni sau inactiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili, erorile de functionare ale echipamentului tehnic, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele www.studioulculenjerii.ro

Dispozitii finale

www.studioulculenjerii.roisi rezerva dreptul de a efectua modificari ale Termenilor si conditiilor, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul www.studioulculenjerii.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre Cumparator in acest sens.

Termenii si conditiile din acest Contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre www.studioulculenjerii.rosi cumparator si nu pot fi modificate decat prin intelegere scrisa semnata de ambele parti.

Prin accesarea acestui site si prin comenzile trimise acceptati Termenii si conditiile de mai sus si sunteti de acord ca acestia au valoare unui contract. In cazul in care nu doriti sa va luati angajamentul si sa respectati Termenii si conditiile descrise mai sus, va rugam sa nu folositi acest site.