POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi utilizate de www.studioulculenjerii.ro pentru confirmarea comenzilor si livrarea acestora, realizarea de rapoarte statistice pentru uzul www.studioulculenjerii.ro, iar daca dumneavoastra veti solicita, vor fi utilizate si pentru informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. www.studioulculenjerii.ro se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si www.studioulculenjerii.ro.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

www.studioulculenjerii.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

– dreptul de a cere www.studioulculenjerii.ro sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;

– dreptul de a cere www.studioulculenjerii.ro sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

– dreptul de a cere www.studioulculenjerii.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

– dreptul de a cere www.studioulculenjerii.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale solicitate initial in mod voluntar. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@studioulculenjerii.ro.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.studioulculenjerii.ro sau de a afecta performanta serverului pe care ruleaza site-ul www.studioulculenjerii.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va fi urmata de cercetare legala impotriva acelora care au incercat acest fapt