Livrare

Livrarea produselor comandate se efectueaza intr-un interval de 24h-48h lucratoare din momentul expedierii comenzii in orice localitate din Romania.

Obs: Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 15.00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 15.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

In conditii exceptionale vanzatorul va informa Cumparatorul despre intarzierea survenita si va furniza un termen estimat de livrare.

Ambalare si transport

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. Vanzatorul va ASIGURA livrarea Bunurilor si Serviciilor pe teritoriul Romaniei prin intermediul serviciilor de curierat. In cazul marfurilor deteriorate, deficientelor cantitative si/sau calitative acestea vor fi inlocuite si/sau completate corespunzator.

Acceptarea bunurilor si serviciilor de catre cumparator

Acceptarea Bunurilor si Serviciilor de catre Cumparator va fi facuta atunci cand acestea sunt conforme cu caracteristicile mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor, Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile fara a imputa Cumparatorului eventuale costuri legate de aceste operatiuni.

Transferul proprietatii

În cazul în care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vânzătorul este obligat să anunțe Cumpărătorul de noul termen estimat de finalizare a livrării. În cazul în care Vânzătorul primește informații eronate legate de facturare sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii. La fel ca sloturi le de top care oferă bonusuri și rotiri gratuite clienților, magazinele online trebuie să comunice clar orice întârzieri sau probleme, pentru a menține satisfacția cumpărătorilor.